/elismeresek

 

 

 

 

 

 

 

Év dolgozója 2016

Év dolgozója 2016

Idén is választottunk Év dolgozóját! A díjat 11 éve alapítottuk azzal a céllal, hogy ezzel is elismerjük az adott évben kiemelkedő teljesítményt nyújtó munkatársunkat, aki hozzáállásával, magatartásával, szorgalmával kivívta a kollegák megbecsülését. A nyertest kétfordulós, titkos szavazással választjuk meg magunk közül, minden év decemberében. Szavazni bárkire lehet a dolgozók közül.

2016-ban az „Év dolgozója az Országos Idegennyelvű Könyvtárban” címet Imréné Koljadzsin Natália nyerte el, amelyhez szeretettel gratulálunk!


Év olvasója 2016

Év olvasója 2016

Nyolcadik alkalommal rendeztük meg az Év olvasója választást Könyvtárunkban. A díjat 2009-ben alapítottuk, ezzel is szerettünk volna közelebb kerülni olvasóinkhoz. Célunk a könyvtár beiratkozott olvasói közül egy olvasó kiválasztása,aki az adott évben a könyvtárunkhoz való hűségével, lojalitásával, korrektségével, kedvességével kivívta munkatársaink elismerését. A díjra az Országos Idegennyelvű Könyvtár valamennyi beiratkozott olvasója jelölhető.
 

A 2016. évi szavazáson az Országos Idegennyelvű Könyvtárban az „Év olvasója” megosztva Szeitzné Tóth Erzsébet és Demmel József lett, amelyhez szeretettel gratulálunk!
 


Év dolgozója 2015

Év dolgozója 2015

Idén is választottunk Év dolgozóját! A díjat 10 éve alapítottuk azzal a céllal, hogy ezzel is elismerjük az adott évben kiemelkedő teljesítményt nyújtó munkatársunkat, aki hozzáállásával, magatartásával, szorgalmával kivívta a kollegák megbecsülését. A nyertest kétfordulós, titkos szavazással választjuk meg magunk közül, minden év decemberében.Szavazni bárkire lehet a dolgozók közül.

2015-ben az „Év dolgozója az Országos Idegennyelvű Könyvtárban" címet Békey Mária Kamilla és Barwitz Vilma (megosztva) nyerte el, amelyhez szeretettel gratulálunk!


Év olvasója 2015

Év olvasója 2015

December 16-án az összmunkatársi értekezlet után Dr. Papp Anna Mária főigazgató kihirdette a hét éve alapított „Év olvasója díj" idei nyertesét. A 2015. évi szavazáson a könyvtár munkatársai Matz Lászlót választották az Év Olvasójának.


Év dolgozója 2014

Év dolgozója 2014

Idén is választottunk Év dolgozóját! A díjat 9 éve alapítottuk azzal a céllal, hogy ezzel is elismerjük az adott évben kiemelkedő teljesítményt nyújtó munkatársunkat, aki hozzáállásával, magatartásával, szorgalmával kivívta a kollegák megbecsülését. A nyertest kétfordulós, titkos szavazással választjuk meg magunk közül, minden év decemberében.Szavazni bárkire lehet a dolgozók közül.

2014-ben az „Év dolgozója az Országos Idegennyelvű Könyvtárban" címet KANTA KLÁRA KRISZTINA, KÓNYA BALÁZSNÉ és ZUPÁN VERONIKA (megosztva) nyerte el, amelyhez szeretettel gratulálunk!


Év olvasója 2014

Év olvasója 2014

December 12-én az ADVENTI ÓRÁK rendezvény keretében Dr. Papp Anna Mária főigazgató kihirdette a hat éve alapított „Év olvasója díj" idei nyertesét. A 2014. évi szavazáson a könyvtár munkatársai Sasvári Györgynét választották az Év Olvasójának.


Év dolgozója 2013

Év dolgozója 2013

Idén is választottunk Év dolgozóját! A díjat nyolc éve alapítottuk azzal a céllal, hogy ezzel is elismerjük az adott évben kiemelkedő teljesítményt nyújtó munkatársunkat, aki hozzáállásával, magatartásával, szorgalmával kivívta a kollegák megbecsülését. A nyertest kétfordulós, titkos szavazással választjuk meg magunk közül, minden év decemberében. Szavazni bárkire lehet a dolgozók közül.
2013-ban az „Év dolgozója az Országos Idegennyelvű Könyvtárban" címet ÁRGYELÁN ERZSÉBET nyerte el, amelyhez szeretettel gratulálunk!


Év olvasója 2013

Év olvasója 2013

Ötödik alkalommal rendeztük meg az Év olvasója választást Könyvtárunkban. A díjat 2009-ben alapítottuk, ezzel is szerettünk volna közelebb kerülni olvasóinkhoz. Célunk a könyvtár beiratkozott olvasói közül egy olvasó kiválasztása kétfordulós, titkos szavazással, aki az adott évben a könyvtárunkhoz való hűségével, lojalitásával, korrektségével, kedvességével kivívta munkatársaink elismerését. A díjra az Országos Idegennyelvű Könyvtár valamennyi beiratkozott olvasója jelölhető.

A 2013. évi szavazáson az Országos Idegennyelvű Könyvtárban az Év olvasója SCHUNK LÁSZLÓ lett, amelyhez szeretettel gratulálunk!


Év dolgozója 2012

Év dolgozója 2012

Ebben az évben is megválasztottuk munkatársaink közül az Év dolgozóját, immár hetedik alkalommal.
A díj alapításának célja, hogy elismerést nyerjen az adott évben kiemelkedő teljesítményt nyújtó, szorgalmával, hozzáállásával, magatartásával könyvtárunk, olvasóink megelégedését szolgáló munkatárs. A győztes kollegát kétfordulós, titkos szavazással választjuk meg magunk közül, minden év decemberében. Szavazni bárkire lehet a dolgozók közül.


Év olvasója 2012

Év olvasója 2012

Decemberben negyedik alkalommal választottuk meg olvasóink közül az Év olvasóját.
A díj alapításának célja a könyvtár beiratkozott olvasói közül kiválasztott egy (szavazategyenlőség esetén több) olvasó elismerése, aki az adott évben a könyvtárhoz való hűségével, lojalitásával, korrektségével kétfordulós titkos szavazáson kivívta a könyvtár munkatársainak megbecsülését.