/elismeresek

 

 

 

 

 

 

 

Év olvasója 2018

Év olvasója 2018

Az Év olvasója díjat 2009-ben alapítottuk. Így szeretnénk elismerni az olvasók könyvtárunk iránt tanúsított hűségét. Az Év olvasója díjat minden év decemberében az az olvasó veheti át, aki az adott évben lojalitásával, korrektségével, kedvességével kivívta munkatársaink elismerését. A díjra az Országos Idegennyelvű Könyvtár valamennyi beiratkozott olvasója jelölhető.
 A 2018-ban az Országos Idegennyelvű Könyvtárban az „Év olvasója” megosztva Owen Good és Tóth Armand lett, amelyhez szeretettel gratulálunk!

 


Év dolgozója 2018

Év dolgozója 2018

Az Országos Idegennyelvű Könyvtárban minden év decemberében megválasztjuk az év dolgozóját. A díjat 2005-ben alapítottuk azzal a céllal, hogy elismerjük az adott évben kiemelkedő teljesítményt nyújtó munkatársunkat, aki hozzáállásával, magatartásával, szorgalmával kivívta a kollegák megbecsülését. A nyertest kétfordulós, titkos szavazással választjuk meg. A jelöltállítás a munkatársak azon köréből történik, akik legalább egy éve az intézmény dolgozói.
2018-ban a munkatársak szavazatai alapján az „Év dolgozója az Országos Idegennyelvű Könyvtárban" címet Horváth István nyerte el, amelyhez szeretettel gratulálunk!
 


Az Országos Idegennyelvű Könyvtár elnyerte a Minősített Könyvtár címet

Az Országos Idegennyelvű Könyvtár elnyerte a Minősített Könyvtár címet

 

Örömmel tesszük közzé, hogy 2018-ban az Országos Idegennyelvű Könyvtár elnyerte a Minősített Könyvtár címet.


Év dolgozója 2017

Év dolgozója 2017

Ebben az évben tizenkettedik alkalommal választottuk meg a munkatársaink közül az Év dolgozóját.
A díjat azzal a céllal alapítottuk, hogy elismerést nyerjen az adott évben kiemelkedő teljesítményt nyújtó, szorgalmával, hozzáállásával, magatartásával könyvtárunk, olvasóink megelégedését szolgáló munkatárs. A győztes kollegát kétfordulós, titkos szavazással választjuk meg magunk közül, minden év decemberében. Szavazni bárkire lehet a dolgozók közül.

2017-ben az „Év dolgozója az Országos Idegennyelvű Könyvtárban” címet Zupán Veronika nyerte el, amelyhez szeretettel gratulálunk!
 


Év dolgozója 2016

Év dolgozója 2016

Idén is választottunk Év dolgozóját! A díjat 11 éve alapítottuk azzal a céllal, hogy ezzel is elismerjük az adott évben kiemelkedő teljesítményt nyújtó munkatársunkat, aki hozzáállásával, magatartásával, szorgalmával kivívta a kollegák megbecsülését. A nyertest kétfordulós, titkos szavazással választjuk meg magunk közül, minden év decemberében. Szavazni bárkire lehet a dolgozók közül.

2016-ban az „Év dolgozója az Országos Idegennyelvű Könyvtárban” címet Imréné Koljadzsin Natália nyerte el, amelyhez szeretettel gratulálunk!


Év olvasója 2016

Év olvasója 2016

Nyolcadik alkalommal rendeztük meg az Év olvasója választást Könyvtárunkban. A díjat 2009-ben alapítottuk, ezzel is szerettünk volna közelebb kerülni olvasóinkhoz. Célunk a könyvtár beiratkozott olvasói közül egy olvasó kiválasztása,aki az adott évben a könyvtárunkhoz való hűségével, lojalitásával, korrektségével, kedvességével kivívta munkatársaink elismerését. A díjra az Országos Idegennyelvű Könyvtár valamennyi beiratkozott olvasója jelölhető.
 

A 2016. évi szavazáson az Országos Idegennyelvű Könyvtárban az „Év olvasója” megosztva Szeitzné Tóth Erzsébet és Demmel József lett, amelyhez szeretettel gratulálunk!
 


Év olvasója 2017

Év olvasója 2017

Az OIK-ban évente megválasztjuk az év olvasóját. A díjat 2009-ben alapítottuk, amellyel olvasóink hűségét kívántuk jutalmazni. A könyvtár beiratkozott olvasói közül választjuk ki azt, aki az adott évben a könyvtárunkhoz való lojalitásával, korrektségével, kedvességével kivívta munkatársaink elismerését. A díjra az Országos Idegennyelvű Könyvtár valamennyi beiratkozott olvasója jelölhető.

A 2017-ben az Országos Idegennyelvű Könyvtárban az „Év olvasója” Karl Jóhann Bjarnason lett, amelyhez szeretettel gratulálunk!
 


Év dolgozója 2015

Év dolgozója 2015

Idén is választottunk Év dolgozóját! A díjat 10 éve alapítottuk azzal a céllal, hogy ezzel is elismerjük az adott évben kiemelkedő teljesítményt nyújtó munkatársunkat, aki hozzáállásával, magatartásával, szorgalmával kivívta a kollegák megbecsülését. A nyertest kétfordulós, titkos szavazással választjuk meg magunk közül, minden év decemberében.Szavazni bárkire lehet a dolgozók közül.

2015-ben az „Év dolgozója az Országos Idegennyelvű Könyvtárban" címet Békey Mária Kamilla és Barwitz Vilma (megosztva) nyerte el, amelyhez szeretettel gratulálunk!


Év olvasója 2015

Év olvasója 2015

December 16-án az összmunkatársi értekezlet után Dr. Papp Anna Mária főigazgató kihirdette a hét éve alapított „Év olvasója díj" idei nyertesét. A 2015. évi szavazáson a könyvtár munkatársai Matz Lászlót választották az Év Olvasójának.


Év dolgozója 2014

Év dolgozója 2014

Idén is választottunk Év dolgozóját! A díjat 9 éve alapítottuk azzal a céllal, hogy ezzel is elismerjük az adott évben kiemelkedő teljesítményt nyújtó munkatársunkat, aki hozzáállásával, magatartásával, szorgalmával kivívta a kollegák megbecsülését. A nyertest kétfordulós, titkos szavazással választjuk meg magunk közül, minden év decemberében.Szavazni bárkire lehet a dolgozók közül.

2014-ben az „Év dolgozója az Országos Idegennyelvű Könyvtárban" címet KANTA KLÁRA KRISZTINA, KÓNYA BALÁZSNÉ és ZUPÁN VERONIKA (megosztva) nyerte el, amelyhez szeretettel gratulálunk!