/konyv-tar-tamasz-egyesulet1

 

 

 

 

 

 

 


Az Országos Idegennyelvű Könyvtár Baráti Köre, a KÖNYV(tár)TÁMASZ Egyesület 16 alapító taggal és 18 pártoló taggal 2007. május 21-én alakult meg. A Fővárosi Bíróság végzése alapján 12.703 sorszám alatt bekerült a társadalmi szervezetek nyilvántartásába.

Az egyesület célja "az OIK tevékenységéhez kapcsolódóan az idegen nyelvek tanulásának, tanításának, a nyelvtudás szinten tartásának segítése. A könyvtári kultúra iránt érdeklődő személyek összefogása és mozgósítása. A humán kultúra (irodalomtudomány, nyelvtudomány, zenetudomány) bármely hordozón megjelent, magas színvonalú alkotásainak megismertetése, gyűjtésének támogatása, beleértve ezek idegen nyelven történő megismerhetőségét, továbbá a hazai nemzetiségi és etnikai kisebbségek kulturális értékeinek bemutatása. Célja ezenkívül az OIK szolgáltatásainak fejlesztése, kultúraközvetítő szerepének támogatása." (Idézet az egyesület alapszabályából.)

Kérjük, hogy amennyiben egyetért az egyesület céljaival, szeretne folyamatosan informálódni az OIK-ban folyó munkáról, új beszerzésekről, fejlesztésekről, tervekről, rendezvényekről legyen a KÖNYV(tár)TÁMASZ Egyesület tagja!

 

Tagdíj: 2500,- Ft/év
Pártoló tagdíj: 1200,- Ft/év
Jogi személy belépése esetén: 25.000,- Ft/év
Természetesen nagyobb összegű tagdíjat örömmel elfogadunk.

Az egyesület számlaszáma: MKB 10300002-10380682-49020012

A belépési nyilatkozatot a KÖNYV(tár)TÁMASZ Egyesület, 1056 Budapest, Molnár u. 11. címre vagy az egyesulet@oik.hu e-mail címre kérjük küldeni.

Minden érdeklődőt, barátot, régi kollégát szeretettel várunk!

További információ:  www.konyvtartamasz.hu

Balázsi Julianna
elnök

Nagy Magdolna
ügyvezető elnök

 

 

 


Letölthető dokumentumok:

Teljes alapszabály >>

Közhasznúsági jelentés 2009. >>

Belépési nyilatkozat magánszemély részére >>

Közhasznúsági jelentés 2008. >> 

Belépési nyilatkozat jogi személy részére >>

Közhasznúsági jelentés 2007. >>

 

További évek közhasznúsági jelentései itt találhatóak >>