/konyvtaratajandekba

 

 

 

 

 

 

 

„Könyvtárat ajándékba!"
„Könyvtárat ajándékba!


Ajándékozza meg szeretteit az olvasás élményével!

Nem kell mást tennie, mint eljönnie könyvtárunkba, magával hozni a megajándékozni kívánt személy adatait (név, születési idő, hely, édesanyja neve, lakcím) és percek alatt kész az ajándék.Az ajándékjegy ára megegyezik a mindenkori éves, teljes árú beiratkozási díjjal (egy évre 3.500,-Ft, 50%-os kedvezménnyel 1.750,- Ft) Természetesen az olvasójegy érvényessége az aktiválás napjától számít - nem a vásárlástól - így valóban egy teljes évig használható, de év közben nem módosítható!
Ha megadja a leendő könyvtártag adatait: név, születési idő, anyja neve, állandó lakcíme; illetve befizeti az egy évre szóló beiratkozási díjat, a megajándékozott részére „ünnepi”, 365 napra érvényes olvasójegyet állítunk ki, melyet az első könyvtárlátogatás után már használhat is.
Már beiratkozott olvasónak szóló ajándék könyvtári tagsági díjat a tagság érvényességi idejének lejártától függően állapítjuk meg. 

Az ajándékozáshoz szükség van a megajándékozni kívánt személy adataira:


          1. Név
          2. Anyja neve
          3. Születési hely, idő
          4. Állandó lakcím


Az alapadatok felvételét követően az olvasó nevére kiállított olvasójegyet egy kísérő kártyával átadjuk Önnek. Az olvasójegy érvényesítése akkor történik majd, amikor a megajándékozott először jön könyvtárunkba és bemutatja személyi igazolványát és lakcímkártyáját, és aláírja a belépési nyilatkozatot.
Az akció további részleteiről a Beiratkozáson kérhet bővebb felvilágosítást!

A kártya beváltására egy évig van lehetőség.

Reméljük, szolgáltatásunkkal örömet szerez!