/rendezveny

 

 

 

 

 

 

 

Dragan Velikić: BONAVIA
2014-10-30
17:30
kep

Könyvbemutató a szerző részvételével.

"Derűvel invitáljuk hát e sorok olvasóját is most a könyvpremierre, amelyen Bognár Antal, Méhes Károly, Szondi György, Tamási Orosz János, Varga Tamás és Virág Ágota törekszik az írót, e könyvét s munkásságát még közelebb hozni Önhöz, kedves érdeklődő! " Szondi György, a Napkút Kiadó vezetője


Dragan Velikić

E név (többek között a Budapestért Díj kitüntetettje a szerb író) bizonyára felkelti az olvasók érdeklődését, hiszen a Napkút Kiadó műhelyében immár a negyedik regényeként jelenik meg legújabb könyve, a BONAVIA.

Budapesten kezdődik, visszakanyarodik Belgrádba (és Zemunba/Zimonyba), forgandó világunkban magyarázat után kutat a szerző, hogyan és miért ágazódik el Bécsbe és Bostonba, majd lel kezdeteire Rijekában/Fiuméban az érdekfeszítő mai történet a nemzetközi elismertségű szerb író könyvében, akinek itteni népszerűségét tanúsítja, hogy ez már a hetedik magyarul is olvasható műve alkotásai sorában. Apa és fiú néma vitája, béklyók és egérutak, szerelem és őrlődés a mesteri történetszövés fénytörésében. (Forrás: www.napkut.hu)