/rendezveny

 

 

 

 

 

 

 

Gladiátor Kiadó könyvbemutatója
2005-06-01
15:00

MEGHÍVÓ

Őszinte tisztelettel és szeretettel várjuk kedves Vendégeinket és Barátainkat az Ünnepi Könyvhét alkalmából 2005. június 1-én, szerdán 15.00 órakor az Országos Idegennyelvű Könyvtárba (1056 Budapest, Molnár u.11.)

GLADIÁTOR KIADÓ
06/309/505-952


A rendezvényen, ahol megismerkedhetnek tevékenységünkkel, továbbá betekintést kaphatnak különös hangsúllyal a helyszínt biztosító Országos Idegennyelvű Könyvtár profiljához kapcsolódó kiadványainkba, bemutatjuk az Ünnepi Könyvhét alkalmából megjelent újdonságainkat.

Jövőmunkások - cigány értelmiségiek mondják (Szerkesztette: Diósi Ágnes, bemutatja: Noszkai Gábor/ A cigány értelmiség minden akadályon túlmutató hivatástudatáról és emberszeretetéről.

Szirmai Miklós: Depilógus /Napló és kiszólások a depressziós pánikbetegségből/ A betegeknek segítség az őszinte hangvételű, humorral megírt könyv, a kívülállóknak sírva-nevetve olvasható irodalom.

Unger Ego: Szélkiáltó /az évtizedek óta Olaszországban élő szerzőnő, Magyar Olga Mária önéletrajzi jellegű olvasmányos elbeszélésfüzére. Az írónő különös érzékenységgel szól a kisebbségek és a szegények sorsáról.

A helyszínen megvásárolható könyveket a szerzők dedikálják.

A rendezvényen Vörösvári Márton ifjú művész hegedül.